Informatie Workshop Krav Maga

Doel: Aanpakken
Categorie: Trainingen en cursussen

Hier vind je meer informatie over de workshop Krav Maga die door Tear wordt gegeven. Ook krijg je informatie over hoe je deze workshop kunt aanvragen.

Tijdens de workshop voor tieners of dames wordt er door middel van Krav Maga (een zelfverdedigingsmethode ontwikkeld in Israël) en diverse speltechnieken gewerkt aan het stellen van grenzen, wederzijds begrip, een respectvolle houding en goede communicatie naar elkaar. Tieners en tienerleiders van kerken leren daarnaast wat gendergerelateerd geweld is (denk aan gevallen van seksueel overschrijdend gedrag, intimidatie, pesten, sexting etc.) en wat je kan doen om slachtoffers te helpen en geweld te voorkomen. 

Deze workshop wordt gegeven door een gespreksleider en 2 Krav Maga instructeurs.
Kosten: nader te bepalen.

Over 

Tear helpt mensen zelf op te staan uit armoede en onrecht. We bieden wereldwijd hulp via lokale organisaties en kerken. Recht doen is voor ons een opdracht van God. We helpen waar we kunnen en moedigen mensen aan om de wereld mooier te maken.
Styl is een team jonge docenten met hart voor jongeren. Onder het motto “Jongeren sterker en bewuster maken” biedt Styl interactieve lessen aan waarin jongeren worden bekrachtigt in wie zij zijn en waarin ze bewust worden gemaakt van de keuzes die zij maken en de gevolgen daarvan.
De International Krav Maga Federation (IKMF) is in 1995 door vooraanstaande Krav Maga-experts opgericht om het zelfverdedigingssysteem Krav Maga wereldwijd bekend te maken. Het is de grootste Krav Maga-organisatie ter wereld en is gevestigd in Israël. De voorzitter is Avi Moyal (Master level 2). Bo van Velzen (Expert level 2) is aangesteld als Country Director van IKMF Nederland.

Tip

Organiseer de Krav Maga workshop samen met de tienerleiders van gemeentes bij jou uit de buurt.
 

Dit materiaal werd beschikbaar gesteld door: