Maak kennis met het expertteam

Experts aan het woord | door Douwe Schaaf

 In Nederland zijn verschillende mensen bezig op het snijvlak van geweld tegen vrouwen,huiselijk geweld en het werken met kerken. Resister wil mensen aan elkaar verbinden en hen in staat stellen gebruik te maken van elkaars kennis en expertise, zodat we samen meer bereiken dan alleen.

Heb je een vraag aan één van deze experts of heb je zelf een specifieke expertise op dit gebied? Stuur ons een berichtje!

 

De experts 

 

Annet Alagbe 
Annet heeft jaren bij de zedenpolitie gewerkt, is gespecialiseerd in huiselijk geweld en heeft een grote passie voor het trainen van kerkleiders op het thema gender based violence. Ze is met name gefocused op migrantenkerken, maar traint bijvoorbeeld ook het team van reformatorisch meldpunt.

Laura Dijkhuizen
Laura is vice-voorzitter van het bestuur van Missie Nederland,  oprichter van het netwerk vrouwentheologen (onder de vlag van Missie Nederland) en werkt als  coördinator en docent missionair werk bij het Evangelisch College. 

Minella van Bergeijk
Minella is hoofdredactrice van Eva (EO). Ze heeft ruime ervaring als seksuologe en counceling. 

Andries Scherpenzeel
Andries is coördinator Scholing Aanpak Huiselijk Geweld van de Academie Sociale Studies van de Christelijke Hogeschool Ede. 

Esther van Weele
Esther is professioneel en persoonlijk betrokken bij het thema Gender Based Violence. 

 

Ontwerp & realisatie: Nilsson